Home
Products
Training
Centers
Testimonials
Press
About Us
Galleries
Events
How to Order
Contact
 
 
 
 YOU ARE HERE : Home / Training 
Training

We provide training on Kaedah Cepat Baca e-Xra and Let's Read English Programmes for parents and teachers.


Kursus Cepat Baca e-Xra(BM) dan Let's Read English Program disediakankan untuk ibubapa, guru tadika, guru pemulihan, para graduan, lepasan SPM dan mereka yang berminat untuk mengetahui tentang kaedah ini. 

Peserta kursus akan menerima Sijil Penyertaan yang melayakkan anda membuka kelas tuisyen di rumah/pusat tuisyen /tadika menggunakan Kaedah Cepat Baca e-Xra. Ketahui peluang menjana pendapatan  dengan cara yang amat mudah secara full-time atau part-time  dari RM2,000 ke atas dengan hanya membuka kelas tuisyen di rumah anda. Kepada yang berminat untuk ikuti kursus e-Xra,sila hubungi En. Abu Bakar di talian 017 6500598 atau email:info@e-Xra.com.
 
Oleh kerana tempat adalah terhad, pendaftaran hendaklah dibuat selewat-lewatnya  1 minggu sebelum tarikh kursus.  Yuran kursus (termasuk bahan kursus) ialah RM190 untuk Kursus Cepat Baca e-Xra Bahasa Melayu dan RM190 untuk Kursus e-Xra English. Bayaran termasuk set lengkap buku BM (RM79.80), Modul Panduan Mengajar BM, sijil dan minum pagi. Untuk kursus BI, peserta akan menerima set lengkap buku BI (RM79.80), sijil dan minum petang disediakan.

Untuk menempah tempat kursus, pembayaran yuran hendaklah di buat seleawat-lewatnya 1 minggu sebelum tarikh kursus. Bayar/Bank in ke :

 NAMA BANK    : MAYBANK

 NAMA AKAUN : ECLECTIC EXPRESS READING APPROACH

 NO. AKAUN     : 5622 6350 8505
  
Slip pembayaran mestilah disimpan sebagai bukti pembayaran dan diserahkan semasa pendaftaran kursus. Jika anda tidak dapat hadir pada tarikh kursus yang disediakan dan masih ingin menyertai  kursus pada tarikh berikutnya, mohon sms nama, nombor telefon dan jumlah peserta ke talian 017-6500598 atau email: info@e-Xra.com. Anda akan dimaklumkan tentang tarikh kursus berikutnya melalui sms/email. 


PERHATIAN : Kursus yang akan datang ialah pada hari 
Sabtu, 1 Oktober 
2016 di Seksyen 4 Tambahan, Bandar Baru Bangi

TENTATIF KURSUS BM
8:15 AM - Pendaftaran Kursus BM
9:00 AM - Kursus BM
12:30 AM - Bersurai

TENTATIF KURSUS BI
2:00 PM - Pendaftaran Kursus BI
2:30 PM - Kursus BI
5:30 PM - Bersurai

 
 
 

Print View   Site Map   Login