Home
Products
Training
Centers
Testimonials
Press
About Us
Galleries
Events
How to Order
Contact
 
 
 
 YOU ARE HERE : Home / Testimonials / Majalah Pa & Ma November 2005 
Majalah Pa & Ma November 2005

‘Saya mengetahui tentang kaedah ini melalui kawan-kawan. Bila dah ramai yang memuji kaedah ini, jadi saya cuba dengan menghantar anak saya ke kelas e-Xra. Dalam 3 minggu mengikuti kelas ini, anak saya sudah mula mengenal suku kata dan sebutan. Bila masuk 2 bulan belajar, dia terus boleh membaca. Bukan sekadar membaca tetapi lancar membaca. Tak sia-sia saya menghantar anak saya mengikuti kelas e-Xra sebab ianya memang terbukti berjaya’.
 
Pn. Roslini Yusof, 38, ibu kepada Fatin Maisarah Abdul Rahman, 4 tahun 9 bulan.
Dlm Majalah Pa&Ma November 2005.

 

‘Kaedah ini memang memberikan motivasi kepada pelajar untuk terus belajar membaca. Anak saya misalnya, dia memang tidak sabar bila tiba kelas membaca e-Xra. Seronok katanya. Bukan itu sahaja, saya dapat lihat perbezaan membaca Hakiki dengan 6 lagi kakak dan abangnya. Dulu saya hantar 6 oarang anak saya ke tadika sahaja. Tak banyak yang mereka belajar di sana. Tetapi tidak Hakiki, saya lihat dia banyak berubah. Cuma 3 minggu, dia sudah pandai membaca. Kini dia bukan sahaja lancar membaca dalam bahasa Melayu tetapi juga artikel bahasa Inggeris’.
 
Pn. Norhaina Razak, 48, guru sekolah rendah dan ibu kepada Mohd. Hakiki Abdul Jalil, 6 tahun. Dlm Majalah Pa&Ma November 2005.
 
 

Print View   Site Map   Login